Jumaat, 4 Jun 2021 | 4:20pm

Kabin kereta bebas kuman

DALAM usaha melawan pandemik COVID-19, setiap individu disarankan untuk sentiasa menjaga kebersihan terutamanya apabila pulang dari tempat kerja mahupun kedai runcit.

Tidak dinafikan kebanyakan rakyat Malaysia mengabaikan hakikat bahawa kenderaan juga mengumpul pelbagai jenis kotoran, bakteria dan kuman.

Kuman dan bakteria yang terkumpul ini berpotensi hidup di dalam kereta seperti tikar kereta, tali pinggang keledar, bahagian bagasi, stereng, pemegang cawan dan kerusi kereta.

Justeru, syarikat pengeluar karpet kereta bebas kuman, Trapo tampil dengan pelbagai tawaran menarik sepanjang Jun ini bagi membantu rakyat Malaysia menjaga kebersihan kereta dan kesihatan diri.

Potongan harga menarik

Image

Sempena ulang tahun Trapo dan jualan 6 Jun, pemilik kereta boleh mendapatkan pelbagai aksesori kereta seperti tikar kereta, pembersih udara dan semburan antibakteria dengan diskaun sehingga 11 peratus mulai 5 sehingga 6 Jun ini.

Teknologi antibakteria

Mulakan langkah menjadikan kereta anda lebih bersih dari kuman dan bakteria dengan memanfaatkan promosi dari Trapo sekarang.

Ketahui lebih lanjut mengenai rangkaian produk Trapo di https://my.trapo.asia/.

Berita Harian X