Jumaat, 14 Julai 2023 | 1:07pm
Antara filem aksi lakonan Ma Dong-Seok iaitu "The Outlaws," "The Roundup," "The Gangster, The Cop, The Devil," dan "Ordinary People."
Antara filem aksi lakonan Ma Dong-Seok iaitu "The Outlaws," "The Roundup," "The Gangster, The Cop, The Devil," dan "Ordinary People."

Langgan filem Ma Dong-Seok di TONTON

PLATFORM penstriman Media Prima, TONTON akan membawa anda ke dalam dunia bakat luar biasa Ma Dong-Seok secara eksklusif.

Penggemar filem aksi pasti ternanti-nanti kemunculan filem baharu yang dibintangi oleh pelakon Korea Ma Dong Seok dan tidak akan melepaskan peluang untuk menonton rancangan itu.

Saksikan beliau menyampaikan aksi yang tidak henti dan persembahan yang memukau dalam filem-filem menarik seperti "The Outlaws," "The Roundup," "The Gangster, The Cop, The Devil," dan "Ordinary People."

Gelora aksi yang tidak berhenti

Ma Dong-Seok telah membuktikan dirinya sebagai seorang bintang dengan kehadirannya yang mantap dan karisma yang tak tertandingi.

Pencapaiannya dalam filem aksi telah mengambil hati penonton di seluruh dunia.

Beliau memainkan peranan yang menegangkan dalam filem seperti "The Outlaws," di mana dia berhadapan dengan kumpulan penjahat yang berbahaya.

Anda juga dapat menyaksikan kesinambungan lakonan hebat beliau dalam filem "The Roundup," di mana ianya merupakan sekuel kepada "The Outlaws".

Kehadiran yang mengejutkan

Dalam filem "The Gangster, The Cop, and The Devil," Ma Dong-Seok memegang watak sebagai seorang gangster.

Beliau bekerjasama dengan seorang pegawai undang-undang untuk mengejar pembunuh berantai. 

Beliau menghadapi cabaran dengan penuh keyakinan dengan kehadiran yang teguh dan kekuatan yang tidak tergoyahkan. 

Jangan lupa untuk menyaksikan beliau dalam filem "Ordinary People," di mana beliau menghidupkan watak seorang cikgu pendidikan jasmani yang terlibat dalam kes penyiasatan kehilangan penduduk setempat.

Destinasi filem utama

TONTON adalah tempat terbaik untuk menikmati filem-filem luar biasa Ma Dong-Seok pada bulan Julai ini. 

Jangan lepaskan peluang ini untuk melanggan TONTON dan merasai pengalaman filem yang mengujakan.

Muat turun aplikasi Tonton di Apple Store dan Google Play sekarang jika anda inginkan kandungan yang lebih eksklusif dan premium.

Untuk maklumat lanjut, layari laman Facebook atau ikuti mereka di Instagram.

Berita Harian X