Rabu, 27 April 2022 | 12:40pm
Pengasas Nurraysa, Nur Aini Zolkepeli
Pengasas Nurraysa, Nur Aini Zolkepeli

Rai lebaran, Nurraysa hangatkan kembali koleksi 'Hot Set'

KUALA LUMPUR: Menjelang Syawal yang bakal diraikan tak lama lagi selepas sebulan berpuasa, jenama produk Nurraysa.com kembali menghangatkan kemeriahan beraya dengan koleksi Hot Set atau Set Panasnya.

Ia menampilkan dua rangkaian produk termasuk Glowing DD Moist Cake (DDMC) antara kosmetik mesra wuduk yang paling laris dan mempunyai banyak kelebihan.

Produk itu digandingkan dengan Magic Lipstick dengan ramuan minyak organik marula dan diberi nama sebagai Hot Set (Set Panas) kerana antara produk mesra wuduk paling laris sejak dikeluarkan pada tahun 2015.

Khusus buat golongan wanita yang mahu tampil berseri dan yakin di musim raya, set panas itu mampu membangkitkan mood menyenangkan selepas dua tahun tidak boleh beraya sakan kerana pandemik COVID-19.

Pengasasnya, Nur Aini Zolkepeli berkata mereka tidak mahu ketinggalan menyuntik semangat keterujaan menikmati lebaran tahun ini.

"Biarpun kedua rangkaian produk itu sudah tujuh tahun di pasaran, ia antara yang terus laris dan mendapat permintaan tinggi. Malah lebih 500,000 set berkenaan sudah terjual sejak di pasaran pada tahun 2015.

"Kami mahu Syawal kali ini diraikan dengan bermakna dan penuh kesyukuran sekali gus pilihan semua wanita. Ia alat solekan mesra wuduk yang sah solat. Bahkan boleh dibawa solat di pagi raya. Ia set solekan kami gelar sebagai Halal Raya tanpa ragu-ragu. Yang tak pandai bersolek pun boleh jadi arif.

"Tentunya ia tidak merosakkan kulit, bersolek sepantas lima minit, kulit berseri dalam lima saat, mudah ditanggalkan. Ia juga dihasilkan tanpa silikon. Saya anggap raya akan lebih sempurna dan praktikal tanpa menggunakan masa lama dengan set panas ini," katanya.

Tambah Nur Aini, Glowing DD Moist Cake merangkumi produk tiga dalam satu menggabungkan bedak asas, penutup cela dan bedak dengan pelindung cahaya matahari SPF 50++.

"Ia dihadirkan dengan dua tona warna, kulit tidak bercapuk dan berminyak walaupun di bawah terik matahari. Kandungan dalamnya sendiri diperkayakan minyak Marula kaya omega, melembap kulit, dan anti penuaan. Tak ketinggalan ada khasiat minyak zaitun dan jojoba. Ia juga bersifat 'noncomedogenic' yang tidak menyumbatkan liang pori. Maklumat lanjut boleh diperoleh di https://nurraysa.com/kelebihan-glowing-dd-moist-cake/ ," katanya.

"Manakala Magic Lipsticktiada kandungan plumbum yang boleh menghitamkan bibir yang kerap memakai lipstik setiap hari. Malah, ia juga membantu melembapkan bibir dan membuatkan ia sentiasa segar serta cantik dengan senyuman.

"Lipstik ini juga boleh diguna sebagai pembayang mata dan pemerah pipi. Maklumat lanjut boleh diperoleh di https://nurraysa.com/magic-lipstick-new/," katanya.

Jenama ini juga dipercayai ramai golongan artis dan pempengaruh yang sudah mencubanya.

"Antaranya Zulin Aziz, Wan Sharmila, Sharifah Shahira, Zara Zya, Adira, Eyra Hazali, Alya Iman dan Datin Diyana Halik (isteri Datuk Aaron Aziz).

"Lebih 30 pempengaruh juga sudah menggunakannya dan mengesyorkan ramai memilih set panas ini. Kita mahu membantu lebih ramai wanita menginginkan set solekan asas yang sah solat dan mudah ditanggalkan," katanya.

Jenama ini mengamalkan sistem 'dropship' yang membantu golongan suri rumah jana pendapatan hanya dari rumah secara percuma dan model bisnes menembusi pasaran bukan hanya di Malaysia tetapi Singapura, Indonesia dan Brunei.

Setakat ini, sudah ada 32 'billboard' jenama itu menemani pengguna jalan raya di sepanjang lebuh raya dari Utara ke Selatan.

Berita Harian X