Rabu, 14 Jun 2023 | 3:25pm

Hadiahkan insan tersayang siri HONOR Magic serendah RM4.80 sehari

JENAMA peranti pintar terkemuka, HONOR sememangnya tidak asing lagi dalam dunia teknologi.

Dikenali sebagai penyedia peranti pintar mercu dengan harga mesra dompet, HONOR menawarkan kepuasan penggunaan melalui siri HONOR Magic.

Siri ini mempertaruhkan tiga model unggul yang mampu dimiliki semua lapisan pengguna iaitu HONOR Magic5 Pro, HONOR Magic5 dan HONOR Magic Vs.

Paparan peranti pintar terbaik 

Paparan skrin yang terdapat pada HONOR Magic5 Pro menawarkan tiga ciri perlindungan mata iaitu Peredupan 2160Hz PWM (Pulse Width Modulation), Paparan Malam Circadian dan Paparan Mesra Circadian.

Ketiga-tiga ciri ini mampu untuk meminimumkan kelipan pada skrin, membantu meningkatkan kualiti tidur serta melindungi mata daripada cahaya berlebihan dan sesuai digunakan oleh mereka yang berusia.

Ciri Falcon Capture yang ada pada HONOR Magic5 Pro juga membolehkan pengguna untuk merakam dengan tepat momen-momen indah bersama keluarga hanya dalam beberapa milisaat walaupun ketika objek sedang bergerak.

Bateri Ketumpatan Ultra-tinggi 5100mAh yang dipasang pada peranti ini pula membenarkan penggunaan telefon secara berterusan dengan ketahanan jangka hayat bateri yang boleh bertahan sehingga lebih 10 jam.

HONOR Magic5 Pro juga mendapat pengiktirafan daripada The Mobile World Congress (MWC)  sebagai peranti mercu yang terbaik pernah dikeluarkan HONOR.

Peranti unggul mesra dompet

Bagi mereka yang menginginkan peranti unggul sesuai dengan kehidupan sebagai pelajar, HONOR Magic5 adalah antara peranti pintar yang harus dipertimbangkan.

HONOR Magic5 yang hampir sama dengan edisi Pro,  tampil lebih nipis dan ringan berbanding versi Pro dengan teknologi MagicOS 7.1 dan Snapdragon 8 Gen 2 pada harga mampu milik ini sesuai dihadiahkan kepada keluarga yang sedang belajar.

Sebagai nilai tambah, peranti ini juga dilengkapi dengan pemproses Snapdragon 8 Gen 2 bagi memberikan prestasi lancar walaupun ketika membuka pelbagai aplikasi dalam masa yang sama.

Ia turut menawarkan ciri yang serupa dengan HONOR Magic5 Pro seperti tiga ciri perlindungan mata dan juga ciri Falcon Capture canggih pada harga berpatutan.

Peranti lipat taraf elit

Menjadi peranti lipat pertama dari jenama ini, HONOR Magic Vs sesuai buat mereka yang menginginkan keselesaan ketika bekerja menggunakan peranti pintar.

Tampil dengan rekaan lipat tanpa celah di antara skrin, peranti bertaraf elit ini direka khas dengan engsel ringan yang tahan 400,000 kali lipatan buka tutup dan diperakui oleh TUV Rheinland.

Paparan luaran 6.45 inci dan paparan dalaman 7.9 inci yang dibina dengan nisbah luaran 21:9 pada peranti HONOR Magic Vs ini diyakini mampu memberikan pengalaman menonton yang mengasyikkan buat semua.

Bateri Ketumpatan Ultra-tinggi 5000mAh yang ada padanya juga dilihat sebagai nilai tambah kerana ia menjadikan peranti ini memiliki kapasiti bateri terbesar dalam kalangan telefon boleh lipat.

Peranti pintar bertaraf elit ini pastinya akan memberikan keselesaan dan kepuasan kepada pengguna sama ada ketika melakukan tugas ataupun sedang bersosial bersama rakan-rakan.

Hanya serendah RM4.80 sehari

Bagi memastikan semua lapisan pengguna dapat memiliki peranti pintar ini, HONOR menawarkan harga menarik bermula hanya RM4.80 sehari, disertai dengan pelan ansuran faedah sifar peratus sehingga 24 bulan.

Pesan peranti anda di laman sesawang HONOR Malaysia sekarang.

Berita Harian X