Isnin, 4 April 2022 | 5:03pm
Boost menawarkan beberapa tawaran pulangan tunai yang menarik buat pengguna. - FOTO Boost
Boost menawarkan beberapa tawaran pulangan tunai yang menarik buat pengguna. - FOTO Boost

10 kali ganda ganjaran Ramadan-Raya dengan Boost!

BERSEMPENA Ramadan yang mulia, Boost mengadakan beberapa promosi sepanjang bulan ini dan Aidilfitri.

Bermula dengan membeli-belah barangan fesyen, kesihatan dan kecantikan, orang ramai juga boleh menderma kepada badan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dengan selamat dan lancar. 

Menerusi kempen Kongsikan KeberkaTEN Ramadan ini, pelbagai tawaran menarik menanti pengguna seperti tebus Duit Raya, peluang memenangi Perodua Ativa serta pulangan tunai dan banyak lagi!

ImageTebus duit raya, boost stars!

Buat pelanggan Boost, jangan lepaskan peluang untuk menebus duit raya bernilai RM10 menerusi Katalog Ganjaran BoostUP pada setiap Jumaat. 

Setiap duit raya ini akan tersedia untuk ditebus pada jam 12 tengah hari hingga 4 petang dan boleh digunakan untuk membayar bil, membeli-belah di dalam talian atau pembelian secara fizikal dengan minimum perbelanjaan sebanyak RM100. 

Pelanggan hanya boleh menebus duit raya pada tarikh tertentu iaitu bermula 1, 8, 15, 22, dan 29 April ini dan penggunaan adalah tertakluk kepada konsep siapa cepat dia dapat. 

Menariknya, pelanggan yang membelanjakan minimum sebanyak RM50 layak menyertainya dan berpeluang menerima ganjaran 100,000 Boost star di mana 10 pengguna dengan penyertaan tertinggi akan dipilih setiap minggu! 

Image

Menangi Perodua ATIVA

Bagi memeriahkan lagi Ramadan dan Aidilfitri, Boost dan UnionPay berbesar hati untuk menawarkan hadiah berupa sebuah Perodua ATIVA. 

Hanya menggunakan cara mudah, mereka perlu berbelanja menggunakan UnionPay QR dalam aplikasi Boost di mana-mana kedai fizikal terpilih Econsave, Petron, Jakel, TF Value, OldTown White Coffee dan banyak lagi untuk melayakkan diri.

Setiap pelanggan juga berpeluang menikmati pulangan tambahan hingga RM20.

Image

Pelbagai Pulangan tunai hingga RM100

Buat pengguna yang sentiasa menggunakan perkhidmatan dalam talian, antara ganjaran yang sentiasa dinantikan adalah pulangan tunai. 

  • Pengguna boleh membeli barangan keperluan Ramadan dan menikmati pulangan tunai sehingga RM10 di Lotus's, Cold Storage, Giant, CU Mart dan banyak lagi.
  • Pengguna boleh berbuka puasa di restoran McDonald's, KFC, Secret Recipe dan banyak lagi dan melayakkan mereka menikmati pulangan tunai RM10
  • Pesan makanan berbuka dengan McDelivery, KFC, Pizza Hut dan banyak lagi secara dalam talian untuk menikmati pulangan tunai RM10.
  • Beli baju raya secara dalam talian melalui Haurabelle, Zalora, Siti Khadijah dan banyak lagi pilihan lain untuk mendapatkan pulangan tunai RM10.
  • Dapatkan juga barangan keperluan rumah dalam talian dari WowShop untuk nikmati pulangan tunai sehingga RM10, atau beli-belah di ePheeLive untuk menikmati pulangan tunai sehingga RM100.

Beramal bersama Boost

Image

Sempena Ramadan ini juga pengguna boleh membuat kebaikan dengan menderma kepada golongan yang memerlukan menerusi aplikasi e-dompet Boost. 

Ini kerana, setiap RM10 yang didermakan kepada 10 NGO terpilih, Boost turut menyalurkan derma sebanyak RM1 bagi memberi galakkan kepada orang ramai untuk terus menderma. 

Bagi memudahkan pengguna, Boost Stars juga boleh digunakan untuk menderma.

Orang ramai turut boleh menunaikan zakat dengan selamat dan mudah melalui ciri eZakat dalam aplikasi Boost.

Ramadan-Raya bersama Boost

Orang ramai kini boleh berkongsi kebaikan dengan mudah melalui aplikasi Boost dan mendapatkan pelbagai keperluan melalui pembayaran secara e-dompet Boost dengan pelbagai tawaran hebat. 

Sekiranya anda belum lagi jadi pengguna Boost, muat turun aplikasi e-dompet Boost di Google Play, HUAWEI AppGallery dan App Store sekarang dan jangan lepaskan peluang untuk membeli sambil beramal menggunakan Boost!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kempen Kongsi KeberkaTEN Ramadan, layari www.myboost.com.my.

Berita Harian X