Khamis, 25 Jun 2020 | 6:55pm

5 kelebihan gabungkan P40 Pro+ dan MatePad Pro 5G untuk pengalaman 5G unggul!

Percayakah anda, P40 Pro+ dan HUAWEI MatePad Pro 5G boleh menjadi dua peranti gabungan yang terbaik?

Ini tidak mustahil kerana kedua-duanya mempunyai kelebihan dan keistimewaan masing-masing.

Kelebihan paling utama pada P40 Pro+ adalah prestasi kameranya yang dikatakan antara yang terbaik boleh anda dapati di pasaran.

HUAWEI MatePad Pro 5G pula adalah tablet mercu dengan spesifikasi yang amat hebat, rekaan menarik dan juga mempunyai banyak fungsi serta ciri yang menggembirakan pengguna.

Walaupun P40 Pro+ dapat memberikan pengalaman fotografi dan sambungan yang terbaik untuk anda, bayangkan pula apabila anda juga dapat meningkatkan produktiviti dan kemudahan dengan HUAWEI MatePad Pro 5G, tanpa mengira pekerjaan atau hiburan.

1. Lupakan WiFi, lupakan Hotspot

Semua tahu kelebihan 5G yang dapat membantu untuk sentiasa berhubung dalam internet dengan pantas, ke mana sahaja anda pergi.

Kedua-dua peranti ini, bersedia pada masa depan mengalami kelajuan internet 5G yang tinggi, setiap kali anda melancong ke mana-mana negara yang menyokong rangkaian 5G. Wah! Tentunya menarik.

Anda juga tidak perlu lagi bergantung pada hotspot apabila P40 Pro+ dan MatePad Pro 5G boleh memiliki rangkaian 5G pada masa yang sama.

Inilah dinamakan kebebasan apabila anda tidak perlu lagi bergantung dengan hotspot, setiap kali ingin berhubung menggunakan internet.

2. Lupakan kabel apabila anda mempunyai HUAWEI Share

Hanya satu sentuhan yang anda perlukan untuk menyambungkan P40 Pro+ anda dengan MatePad Pro 5G.

Anda boleh menghantar fail antara kedua-dua peranti dengan hanya menyeret dan melepaskan.

Anda boleh menghantar teks, melihat gambar dan menyalin tampal mesej antara kedua-dua peranti.

Anda juga boleh membuat dan menjawab panggilan dari HUAWEI MatePad Pro 5G semasa sambungan HUAWEI Share dibuat.

MatePad Pro 5G dilengkapi dengan papan kekunci magnetik pintar dan M-Pencil, yang akan meningkatkan produktiviti anda bila-bila masa, di mana sahaja

Pindahkan gambar dan video kegemaran anda ke layar FullView 10,8 inci di MatePad Pro 5G dan nikmati hiburan yang lebih baik dengan sistem audio Harman-Kardon.

Yang pasti, tanpa kabel segala urusan tetap lancar dan membolehkan anda terus produktif.

3. Lupakan pelbagai caj; satu pengecas untuk kedua-dua peranti. Siapa yang tidak suka melakukan perjalanan ringan?

Dengan adanya P40 Pro+ dan MatePad Pro 5G anda tidak perlu membawa dua pengecas, sebaliknya bawa satu sahaja sudah mencukupi.

Ini kerana P40 Pro+ dan MatePad Pro 5G kedua-duanya, menyokong 40W SuperCharge dengan USB Type-C, serta pengecasan tanpa wayar

Sekiranya telefon anda kehabisan bateri, MatePad Pro 5G menyokong pengecasan tanpa wayar terbalik untuk membantu anda turut mengecas P40 Pro+.

4. Lupakan cakera keras, HUAWEI menawarkan HUAWEI Cloud 50GB PERCUMA

Anda tidak memerlukan cakera keras lagi apabila anda dapat menikmati lebih banyak simpanan dari HUAWEI secara PERCUMA

Paling terbaik, anda tidak perlu risau jika anda lupa membawa cakera keras.

Ini kerana HUAWEI Cloud membantu anda menyimpan semua fail di satu tempat di mana anda boleh mengaksesnya di mana sahaja dan bila-bila masa.

Bila-bila masa anda berada, apa sahaja yang anda lakukan (tidak kira mengambil gambar anda di P40 Pro+ atau mengerjakan MatePad Pro 5G anda) semuanya disimpan dan disandarkan dengan selamat di HUAWEI Cloud, akses ke mana-mana sahaja, di mana sahaja.

5. Lupakan membeli dua peranti secara berasingan, kini anda boleh memiliki kedua-duanya pada harga hanya RM22.73/ sehari

HUAWEI menawarkan pelan ansuran untuk membolehkan pasangan terbaik bagi pengalaman 5G yang terbaik.

Anda dapat menikmati kelebihan P40 Pro+ dan MatePad Pro 5G dengan hanya RM22.73 / hari dan tanpa faedah selama 12 bulan.

Hadiah percuma untuk pakej ini termasuk;

a) HUAWEI SuperCharge Wireless Charger Stand (Maksimum 40W).

b) Freebuds 3.

c) Akses premium 3 bulan ke HUAWEI Video VIP

d) Storan HUAWEI Cloud 50GB sah selama 12 bulan.

Selain itu, anda boleh mendapatkan HUAWEI M Pencil secara percuma apabila anda membeli papan kekunci magnetik pintar HUAWEI MatePad Pro (RM499).

Dapatkan segera P40 Pro+ dan nikmati kelebihannya bersama dengan MatePad Pro 5G disini: https://bit.ly/31fiq7i

HUAWEI AppGallery.

Lebih selamat, banyak simpanan dan banyak ganjaran.

AppGallery HUAWEI kini mengandungi sebahagian besar aplikasi yang sering digunakan oleh rakyat Malaysia seperti Facebook, WhatsApp, WeChat, Line, HereWeGo, AirAsia, TikTok, Lazada, dan banyak lagi.

AppGallery juga selamat, kerana diperkuat dengan empat lapisan perlindungan yang telah diperakui oleh standard industri tertinggi.

Pengguna dapat menjimatkan lebih banyak penyimpanan dengan hanya menggunakan Quick Apps untuk membuka aplikasi tertentu yang anda inginkan tanpa memasangnya.

Lebih-lebih lagi, pengguna siri P40 dan MatePad Pro dapat menebus ganjaran di Member Centre HUAWEI dan juga mendapat penyimpanan HUAWEI Cloud 50GB percuma selama 12 bulan.

Pengguna HUAWEI sekarang juga dapat memasang nama aplikasi "Petal Search Widget" di mana pengguna dapat menemukan aplikasi mereka yang tidak tersedia di HUAWEI AppGallery dan memasang terus ke telefon mereka.

Tawaran luar biasa untuk rebut peluang hadiah di Karnival HUAWEI AppGallery

Bersempena dengan Karnival HUAWEI AppGallery yang akan berakhir pada 30 Jun, ada tawaran luar biasa untuk anda.

Jadi, rebutlah peluang ini!

Mereka yang membuat pembelian dalam tempoh karnival berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah bernilai sehingga RM2 juta.

Hadiah merangkumi tiga Proton X 70s dan 500 skuter elektrik.

Untuk ketahui lebih lanjut, dapatkan pautan Karnival HUAWEI AppGallery: https://bit.ly/2Z6pUGX

Berita Harian X