Jumaat, 17 Januari 2020 | 9:00am

Jelajah pelancaran HUAWEI MateBook D 15, 18 Januari tawar hadiah bernilai RM1,287*

PADA tahun 2020 ini, adakah anda ingin memiliki komputer riba dengan prestasi perdana? Dengan mempunyai bajet yang terhad, HUAWEI MateBook D 15 akan menjadi pilihan ideal anda.

Jika anda belum ada perancangan hujung minggu ini, apa kata bangun lebih awal pada Sabtu ini, untuk anda membeli dan memiliki komputer riba hebat!

Ini juga salah satu cara untuk anda mengecapi kegembiraan dan kepuasan. Tidak rugi anda mengeluarkan wang untuk membeli MateBook D 15 yang berciri unggul dan hebat.

Kunjungilah siri jelajah pelancaran komputer HUAWEI MateBook D 15 pada Sabtu, 18 Januari ini dan berbelanjalah dengan harga nilai yang terbaik serta membawa pulang hadiah percuma bernilai sehingga RM1287 termasuk fon kepala FreeBuds 3, tetikus Bluetooth dan perisian Microsoft Office 365.

Komputer riba MateBook D 15 memiliki ciri-ciri yang jarang ditemui pada harganya. Mari sama-sama lihat dan teliti apa yang keistimewaan dan kelebihan komputer riba ini:

1. Penampilan hebat

HUAWEI Matebook D 15 tampil dalam rekaan perak, logam metalik dengan kemasan futuristik. Ketebalan lebih kecil daripada 17 mm. Ia adalah komputer riba yang saiznya paling ringan manakala berat cuma 1.53 kg.

Justeru, ia akan menjadi peranti yang terbaik, tidak berat dan membuatkan anda lebih selesa, tidak terbeban dan yakin untuk membawanya ke mana sahaja.

Selain itu, paparan penuh menjadi trend pada telefon pintar dan tidak ada sebab mengapa ia tidak dibawa ke komputer riba.

Anda mungkin ketinggalan jika anda tidak tahu bahawa HUAWEI boleh menawarkan anda paparan penuh HD untuk menjadikan dunia visual anda lebih luas dengan lebih banyak kandungan yang dilihat dalam satu skrin.

Dengan 87% nisbah bermakna, anda boleh mengakses lebih banyak kandungan pada satu halaman tanpa perlu skrol skrin.

Pada akhirnya, ia sangat membantu apabila anda bekerja untuk menyemak semula ppt atau excel anda. Pada masa sama, anda dapat melihat lebih banyak maklumat dengan saiz komputer riba yang sama.

Ditambah dengan resolusi 1920 x1080 IPS paparan penuh dan nisbah skrin 16: 9 anda bukan sahaja dapat menikmati pengalaman terbaik menggunakan Matrix D15 terutama ketika menonton filem atau permainan, melakukan reka bentuk!

2. Ambil berat dan mencintai

Bagi wanita, ini adalah elemen paling penting yang harus anda teliti ketika anda sedang mencari seorang teman lelaki baik iaitu peduli dan mencintai anda paling banyak!

Si dia tahu bagaimana untuk melindungi anda dengan:

(a) Kawalan kamera

Menyedari bahawa privasi adalah keutamaan pengguna, HUAWEI mengambil inisiatif untuk menghasil dan meletakkan kamera di mana anda mempunyai kawalan penuh. Webcam tersembunyi pada papan kekunci, ia hanya akan muncul dengan anda menekannya.

Jadi tidak ada isu hack siber, anda sengaja mencatatkan sesuatu dan sebagainya. Tidak perlu menutup kamera dengan jari anda atau melampirkan pelekat pada kamera.

(b) Skrin paparan penuh dan penapis skrin cahaya biru

Blue Light Screen juga sudah disahkan TÜV Rheinland untuk cahaya biru rendah. Dengan berkesan menyaring cahaya biru, ia membantu melindungi mata pengguna dari radiasi yang kelihatan berbahaya. Si dia tahu apa yang kamu mahu dan perlukan. Hebatkan?

3. Kolaborasi pelbagai skrin

Tidak ketinggalan, Siri MateBook D memperkenalkan satu set baharu keupayaan kerjasama silang skrin yang dibina di atas asas HUAWEI One Tap Share.

Ciri-ciri baharu membolehkan HUAWEI MateBook D15 dan telefon pintar HUAWEI untuk berkongsi paparan tunggal atau mengintegrasikan teknologi multi skrin dengan fungsi penghantaran satu sentuhan yang menjadikannya mudah untuk mencapai interaksi antara komputer dan telefon bimbit.

Pengguna boleh memindahkan fail dan melihat kandungan yang disimpan dalam telefon pintar terus pada komputer riba. Peranti yang disambungkan ke komputer riba juga boleh digunakan untuk menavigasi telefon pintar, memberikan pengguna langgan akses lancar ke aplikasi mudah alih tanpa menukar peranti.

Ini menjadikannya pilihan terbaik untuk yang berkerjaya, pelajar dan yang gemarkan permainan digital.

4. Satu klik cap jari

Anda boleh dengan mudah menghidupkan dan log masuk MateBook D anda tanpa perlu memasukkan kata laluan dengan hanya menekan Power Button, yang berfungsi sebagai sensor cap jari.

HUAWEI MateBook adalah Windows PC pertama yang mempunyai sensor cap jari untuk log masuk pengguna. Seperti sebelum ini, HUAWEI MateBook D juga dilengkapi dengan pengimbas cap jari.

Ia diintegrasikan ke dalam kuasa butang, jadi pengguna boleh buka peranti mereka dan pada masa yang sama identiti mereka disahkan. Dengan menggunakan pengimbas ini, pengguna boleh pergi ke komputer serta-merta. Pengimbas meningkatkan konsisten pengakuan dengan penggunaan - lebih banyak digunakan, ia menjadi semakin konsisten.

Paling penting, anda tidak perlu memasukkan kata laluan setiap kali anda menghidupkan komputer riba anda.

5. Pengecas poket

Jika mengambilkira pengecas bersama komputer riba ini, anda akan mendapati ia benar-benar ringan dan mudah untuk dibawa.

MateBook D 15 menggunakan pengecas Jenis C, anda boleh menggunakannya untuk mengecas telefon MateBook dan HUAWEI anda.

Pengecas menyokong perlindungan yang terlalu panas dan secara automatik mematikan kuasa jika perlu untuk memastikan keselamatan.

6. Lihatlah kekuatan dan prestasi

MateBook D 15 yang dikuasakan oleh pemproses Ryzen 5 3500U terbaharu AMD, kad grafik Radeon Vega 8 Graphics bersepadu, prestasi yang hebat dan fleksibiliti hiburan yang luar biasa.

Ia juga hadir dengan PCIe SSD3 sekali dengan 8GB dual -channel DDR4 RAM.

Ditingkatkan dengan keupayaan memori dua hala, HUAWEI Matebook D15 dilengkapi dengan storan peranti yang terdiri daripada 256GB SSD dan 1T HDD untuk meningkatkan kelajuan membaca dan menulis sebanyak 50% ke atas memori saluran tunggal.

Peranti ini mungkin bukan yang terbaik tetapi ia dapat menjadikan, hidup anda lebih mudah dan lebih mudah! Belum lagi dilihat pada harganya yang hanya RM2,499 sahaja!

Secara keseluruhannya, semua komputer riba utama di pasaran jenama lain tidak dapat memberikan anda pada pakej harga yang mesra bajet berbanding Matebook D15.

Dengan harga hanya RM2,499, anda mungkin baru saja menemukan rakan kongsi sempurna yang boleh menemani kehidupan anda pada 2020.

Kegembiraan anda pasti berganda apabila anda juga berpeluang untuk mendapatkan hadiah percuma bernilai RM1287 termasuk fon kepala FreeBuds 3, tetikus Bluetooth dan perisian Microsoft Office 365.

Tiga hadiah percuma berkenaan yang akan diterima dengan pembelian Huawei MateBook D 15 ini pasti menyempurnakan lagi pengalaman anda menggunakan komputer riba ini!

Yang pasti, komputer riba MateBook D 15 memiliki ciri-ciri yang jarang ditemui pada harganya.

Oleh itu segera dapatkan HUAWEI Matebook D15 pada harga RM2,499 bersama percuma pelengkap fon kepala HUAWEI FreeBuds 3, perisian Microsoft Office 365 dan tetikus Bluetooth yang bernilai sehingga RM1,287 di siri jelajah pelancaran jualan HUAWEI Roadshows pada Sabtu, 18 Januari ini di Imago Mall, IOI City Mall. Queensbay Mall4 dan Sunway Pyramid.

Stok terhad di lokasi jelajah terpilih, siapa dulu, dia dapat.

Pastikan anda ingat temujanji pada Sabtu, 18 Januari ini dan untuk maklumat lanjut layari HUAWEI Online Store atau Facebook Rasmi.

Berita Harian X